iloisille lemmikeille!

Koirat-lemmikkien-viilennystuotteet-koiran-viilennyspanta-koiran-viilennysmatto-lemmikkitarvikkeet-lemmikkitarvike-yugie-2

Kaikki viilennystuotteet -25%!

Toimitus 1-2 arkipäivässä
Paketit noutopisteeseen 5,90€,
ilmaiseksi yli 49€ tilauksiin.
Ilmainen kotiintoimitus yli 100€ tilauksiin.
Kissa-kissat-lemmikkitarvikkeet-netista-lemmikkitarvikeverkkokauppa-lemmikkitarvikekauppa-lemmikkitarvike-yugie

Kissan onkilelujen uusi aikakausi!

Osta kissasyöttejä kuin irtokarkkeja!
Yugie Toys kissasyötit valmistetaan käsityönä!
Lisää kestoa ja kotimaisuutta?
Valitse Yugie Toys Furry, Feathery, Kimalle tai Matonen.
Koirat-lemmikkitarvikkeet-koiran-ruoat-koiran-lelut-koiranruoat-netista-kotimaiset-koiranlelut-lemmikkielaintarvikkeet-lemmikkitarvike-yugie

Nappaa -10% alekoodi

Liittymällä kaveriporukkaan, eli tilaamalla uutiskirje
Kotimaiset Yugie Toys lelut,
laadukkaat koiran ja kissan ruoat,
ja paljon muuta iloisille lemmikeille!

Koiranruoka

Kissanlelut

Tarjouksessa nyt!

Yugie – Iloisille lemmikeille!

Lemmikkitarvike Yugien tarina sai alkunsa yhdestä kysymyksestä. Miksi kissan onkilelun tulisi olla roska syötin sen päästä rikkouduttua? Tästä syntyi idea onkivavan päähän vaihdettavista kissasyöteistä.

Yugielta löytyy yli 60 erilaista kissan onkilelun vaihtopäätä ja monta eri väristä soljellista onkivapaa! Yugie Toys-merkki edustaa suomalaisena käsityönä valmistettuja premium-laatuisia kissasyöttejä, joiden rinnalla valikoimasta löytyy myös perinteiset liimakiinnitteiset kissanlelut. Leluissa käytetyt sulat ovat joko synteettistä sulkaa, tai luonnollisesti linnun tiputtamaa sulkaa. Niiden hankinnassa ole käytetty epäeettisiä keinoja. Näiden lisäksi löydät jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme myös muut lemmikkitarvikkeet kuten koiranruoat ja koiranlelut.

Ruokien osalta linja on selkeä. Meiltä löydät vain ja ainoastaan laadukkaita ja turvallisia ruokia ja herkkuja kissoille sekä koirille. Valikoimamme ruokabrändit edustavat alansa parhaimmistoa, ja kaikki tuotteemme ovat sokerittomia ja vehnättömiä.

Laajennamme ja kehitämme valikoimaa jatkuvasti, joten viskaa rohkeasti viestiä joko facebookissa, instagramissa tai yhteydenottolomakkeella!

Muista myös liittyä Yugien kaveriporukkaan! Uutiskirjeen tilaamalla saat tervetuliaisetuna -10%:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista ensimmäisestä tilauksestasi. Jatkossa pääset myös hyödyntämään vain kaveriporukalle kohdistetut erityistarjoukset.

Ostamalla Yugielta tuet kotimaista yritystoimintaa ja pienyrittäjää.

Iloisin terveisin

Silja, Lemmikkitarvike Yugie

Saalista uutuudet & tarjoukset!

Palautteita asiakkailtamme

”Ihanaa, että on pelkkiä irtovieheitä joita voi vaihtaa yhteen ja samaan varteen.”

”Hyvät teleskooppihuiskat, hyvä hinta-laatusuhde ja asiakaspalvelu erinomaista! Tiedämme mistä ostamme seuraavatkin lelut!”

”Tarkoitukseni oli löytää kissalleni leluja, jotka innostaisivat sitä leikkimään. Viime aikoina mitkään lelut eivät innostaneet häntä. Nyt kisu laukkaa Matosen perässä vaikka koko päivän, jos siihen on mahdollisuus.”

Kori & koodi
Beeztees-Quick-Cooler-Izi-koiran-viilennyspanta-M-38x48cm-koiran-viilennysalusta-viilennysmatot-lemmikkitarvikkeet-netistä-lemmikkitarvike-yugie
-
+
Yhteensä
5,18
Jatka ostoksia